Valymo paslaugos horeca srityje

restoranu-valymas

Mes žinome, kaip svarbu išlaikyti aukštus higienos standartus gamyklose, kad nekiltų pavojus darbuotojų sveikatai ir saugai. Turime profesionalias Horeka sektoriaus valymo programas ir metodikas, taip pat tiekiame profesionalia Hillbrush antibakterine valymo įrangą.

Restorano, baro, kavinės savininkas turintis nuodugnų supratimą apie valymo maitinimo įstaigose reikalavimus bus visada pranašesnis savo sferoje.

Mūsų valymo specialistai padės jums vadovautis sveikatos ir saugos teisės aktais, palaikyti gera higienos praktika bei užtikrinti aukštos kokybės valymo kokybę

Gilus valymas

Mūsų specializuota valymo komanda teikia išskirtines viryklių ir ortakių valymo paslaugas, naudojant naujausias valymo technologijas.

Visi virtuvės plotai susidaro iš stalviršių, sienų, šviestuvų ir lubų, grindų, krosnių ir kepimo grotelių. Antagutės valymo specialistai taip pat yra apmokyti ir sertifikuoti dirbti aukštyje. UAB „Antagutė“ valymas paliks jūsų patalpas švariais, higieniškais ir dezinfekuotais.

Reguliarus giluminis valymas yra sveikatos ir saugos reikalavimas svetingumo sektoriuje. Visos sistemos yra reguliariai sertifikuojamos kaip švarios ir dezinfekuotos. Tai sumažina gaisro pavojų patalpose. 

Valymo programos

Mes žinome kaip sukurti individualią valymo programą, kuri tiks jūsų verslui, ar tai bus restoranas, ar bet kokio dydžio komercinė virtuvė. Mes naudojame naujausias technologijas, skirtas valyti virtuvės stogus ir ortakius, kurios suteikia geresnę valymo galią senesniems valymo metodams. 

 Jūsų verslo poreikiai yra visų mūsų valymo paslaugų pagrindas. Štai kodėl mes siūlome sukurti specializuotas valymo programas svetingumo ir laisvalaikio sektoriui, taip sumažinant gaisro užteršimo pavojų viryklės gaubtuose ir ortakiuose.

Sanitarinių patalpų, skalbikių valymas.

Patirtis rodo, kad dėl šių vietų švaros skundų kyla daugiau negu dėl kitų. 

PHS HAACP pagalba mes padėsime jums sumažinti kryžminio užteršimo riziką, išlaikant saugią higieninę įrangą tam, kad būtų laikomasi šiandienos maisto saugos gairių.

Jūsų valymo įrangos spalvų kodavimas yra įrodyta praktika, kuri veiksmingai apsaugo nuo užteršimo pavojaus ir padeda maisto perdirbėjams pasiekti aukštos kokybės maisto saugos standartų. 

HACCP „Pavojaus ir kritinių valdymo taškų analizė“ sistema buvo sukurta JAV žemės ūkio departamento. Ši sistema veikia kartu su 5S organizavimo sistema.

 

Visos mūsų šluostės, naudojamos patalpoms valyti yra mikropluošto. Šepečiai paženklinti spalvomis, tam kad būtų išlaikyti higienos standartai, pavyzdžiui, raudona šluota naudojami tik tualetuose ir vonios kambariuose, taip išvengiant kryžminio užteršimo pavojaus. Tai ypač svarbu ligoninėse, maitinimo įstaigose ir vietose, kur higiena yra itin svarbi. Po kiekvieno naudojimo mūsų mopai ir šluostės skalbiami ir sterilizuojami tam, kad būtų užtikrintas higienos standartas. 

Septyni pagrindiniai RVASVT principai

Atlikti pavojų analizę

Nustatykiti kritinius valdymo taškus

Nustatyti kritines ribas Nustatyti stebėjimo sistemą

Nustatyti valymo veiksmų tvarką

Nustatyti HACCP plano veiksmingumo tikrinimo procedūras

Išlaikyti išsamius įrašus.

Patarimai, kaip sukurti efektyvų kodavimo spalvomis planą

Darykite kuo paprasčiau

Venkite sudėtingų spalvų priskyrimų ir saugokite savo sistemą. Spalvinkite tik svarbiausias sritis ar daiktus, naudojamus kryžminiam užterštumui kontroliuoti.

Pasirinkite logines spalvas

Įsitikinkite, kad pasirinktos spalvos yra lengvai atpažįstamos ir suprantamos visiems dalyviams.

Padarykite aiškų planą

Sustiprinkite savo spalvų priskyrimus su nuosekliais ir tinkamais ženklais. Pateikite aiškiai pažymėtas valymo įrangos saugojimo vietas visoje  pastato teritorijoje

Bendrinkite programą

Turėkite komunikacijos strategiją, skirtą apmokyti savo darbuotojus. Reguliariai tikrinkite, kad ji veiktu.