• Skalbimo milteliai su enzimais EMULGEN EXCELLENCE 20Kg

Skalbimo milteliai su enzimais EMULGEN EXCELLENCE 20Kg

  • Prekės kodas: 604433-20
  • 72.80€ be PVM

  • 88.09€ su PVM

Skalbimo milteliai su enzimais ir dėmių šalinimo efektu EMULGEN EXCELLENCE. Įsiskverbia į pluoštus ir pašalina sunkias dėmes. Sudėtyje yra enzimų, kurie pagerina dėmių pašalinimą. Tinka vidutinio/mažo užterštumo skalbinių skalbimui nepriklausomai nuo vandens temperatūros ar kietumo. Kietame vandenyje patariame neviršyti 55 oC, tokiu atveju reikėtų padidinti dozavimą. Optiniai balikliai sustiprina baltumo lygį (apsaugo audinius nuo papilkėjimo). Labai tirpūs. Skirtas skalbti įprastai.

Tinka baltiems ir spalvotiems skalbiniams. Rekomenduojami viešbučiams bei pan. nakvynės namams, profesionalioms skalbykloms, priežiūros centrams (senelių, vaikų ir pan.), grožio salonams ir pan. Taip pat namams.

Dozavimas:

  • Mažam užterštumui: 3-5g (mirkymo cikle) /10-15g (skalbimo cikle).
  • Vidutiniam užterštumui: 5-7g (mirkymo cikle) /15-20g (skalbimo cikle).
  • Dideliam užterštumui: 7-10g (mirkymo cikle) /20-25g (skalbimo cikle).

20 Kg pakuotė = 180 - 445 skalbimai (1 skalbimas 4-5 Kg sausų skalbinių) arba 20Kg pakuotė = 571-1539 Kg skalbinių išskalbimui. Skalbimų kiekis priklauso nuo audinių užterštumo.

Dėmesio: jei audinys yra stipriai užterštas būtina jungti procedūrą su mirkymo ciklu!

Gamintojas: SUCITESA, Ispanija

Sandėlyje
Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).
Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika
Sutinku